EN / HE / RU

סודות הקונדיטוריה המיקצועית - בצקי שמרים ובריוש 3.7

התחלה:18:00 03.07.2018 סיום:22:00 03.07.2018
מיקום:האגוז 13

סודות הקונדיטוריה המיקצועית - בצקי שמרים ובריוש 3.7

התחלה:18:00 03.07.2018
סיום:22:00 03.07.2018
מיקום:האגוז 13
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!
סודות מעולם השמרים, אני מזמין אתכם לסדנת בצקי שמרים ובריוש, נלמד על כל עולם השמרים נתנסה בסוגי בצקים שונים, נבין כיצד עובדים שמרים, כיצד מגיעים לרמת גלוטן נכונה שנקבל מאפיים איכותיים ואוורירים, כיצד מעצבים עוגות, מהם השלבים החשובים בעבודה עם בצק, איזה בצק צריך התפחה ארוכה, למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם השמרים, עבודה ועוד עבודה - נלוש, נפתח, נעצב ונתפיח מספר סוגי מאפים מתוקים ומלוחים בטכניקות עבודה שונות, הסדנא מעשית!!!!!, נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.


מה נכין?



1. עוגת שמרים שוקולד.


2. קרם פטיסייר.


3. עוגת שמרים פטיסייר עם קינמון.


4. עוגת שמרים גבינה.


5. חלת בריוש.


6. בריוש א-טט.


6. ברויש תפוזים.

איפה: בנימינה ליד הרכבת, מתי: 3.7 יום שלישי בשעה 18:00


משך הסדנה כשלוש וחצי שעות מספר מקומות מוגבל.


השתתפות בתשלום מראש בלבד.


לשריון מקום אנא רכשו כרטיסים בעמוד הזה.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שפורסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html


קצת עליי:

מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!





פרטי המוכר
מיקי לב

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!
סודות מעולם השמרים, אני מזמין אתכם לסדנת בצקי שמרים ובריוש, נלמד על כל עולם השמרים נתנסה בסוגי בצקים שונים, נבין כיצד עובדים שמרים, כיצד מגיעים לרמת גלוטן נכונה שנקבל מאפיים איכותיים ואוורירים, כיצד מעצבים עוגות, מהם השלבים החשובים בעבודה עם בצק, איזה בצק צריך התפחה ארוכה, למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם השמרים, עבודה ועוד עבודה - נלוש, נפתח, נעצב ונתפיח מספר סוגי מאפים מתוקים ומלוחים בטכניקות עבודה שונות, הסדנא מעשית!!!!!, נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.


מה נכין?



1. עוגת שמרים שוקולד.


2. קרם פטיסייר.


3. עוגת שמרים פטיסייר עם קינמון.


4. עוגת שמרים גבינה.


5. חלת בריוש.


6. בריוש א-טט.


6. ברויש תפוזים.

איפה: בנימינה ליד הרכבת, מתי: 3.7 יום שלישי בשעה 18:00


משך הסדנה כשלוש וחצי שעות מספר מקומות מוגבל.


השתתפות בתשלום מראש בלבד.


לשריון מקום אנא רכשו כרטיסים בעמוד הזה.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שפורסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html


קצת עליי:

מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!





פרטי המוכר
מיקי לב
תנאי שימוש מדיניות פרטיות מכירת כרטיסים יצירת קשר
מדיניות ביטולים וביטול הזמנה
שירות לקוחות ותמיכה טכנית: *5169
עקבו אחרינו:
כל הזכויות שמורות | EventBUZZ 2018
תנאי שימוש מדיניות פרטיות מכירת כרטיסים יצירת קשר
מדיניות ביטולים וביטול הזמנה
שירות לקוחות ותמיכה טכנית: *5169
עקבו אחרינו:
כל הזכויות שמורות | EventBUZZ 2018