סדנת איטריות אודון בפסטיבל יפן

התחלה: 09:30 24.08.2019 סיום:17:00 24.08.2019
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב

סדנת איטריות אודון בפסטיבל יפן

התחלה: 09:30 24.08.2019
סיום:17:00 24.08.2019
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

רוצים ללמוד להכין את האטריות היפניות השמנמנות?


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***


אטריית האודון היא המלכה של האטריות היפניות. היא בשרנית, חלקלקה ויכולה להיות מוגשת גם כמנה חמה וגם כמנה קרה. מבחינת הכנה, היא גם האטרייה הקלה ביותר להכנה ואפילו טבעונית: מכילה רק קמח, מים ומלח, אבל דורשת הרבה עבודה ותשומת לב.


מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם המאסטר שף בועז צאירי ועם והמטבח היפני


· הכנה של אטריות האודון על פי כל החוקים הנוקשים


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את ה-זרו אודון שהכין בשתי ידיו! מנה קיצית שאוכלים ביפן בשתי קערות נפרדות: האודון באחת, והציר הקר בשנייה



על השף


בועז צאירי – שף וחוקר אקדמיה, מוותיקי המטבח היפני בארץ, אשר מפתח מוצרים יפנים כמו טופו ואטריות אודון. צאירי, שהקים את מסעדת סאקורה – המסעדה היפנית המפורסמת מירושלים, היה מי שהביא את הסושי לארץ בשנות ה-90, הרבה לפני שמישהו בישראל שמע על המאכל היפני המפורסם.


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***



פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה

רוצים ללמוד להכין את האטריות היפניות השמנמנות?


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***


אטריית האודון היא המלכה של האטריות היפניות. היא בשרנית, חלקלקה ויכולה להיות מוגשת גם כמנה חמה וגם כמנה קרה. מבחינת הכנה, היא גם האטרייה הקלה ביותר להכנה ואפילו טבעונית: מכילה רק קמח, מים ומלח, אבל דורשת הרבה עבודה ותשומת לב.


מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם המאסטר שף בועז צאירי ועם והמטבח היפני


· הכנה של אטריות האודון על פי כל החוקים הנוקשים


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את ה-זרו אודון שהכין בשתי ידיו! מנה קיצית שאוכלים ביפן בשתי קערות נפרדות: האודון באחת, והציר הקר בשנייה



על השף


בועז צאירי – שף וחוקר אקדמיה, מוותיקי המטבח היפני בארץ, אשר מפתח מוצרים יפנים כמו טופו ואטריות אודון. צאירי, שהקים את מסעדת סאקורה – המסעדה היפנית המפורסמת מירושלים, היה מי שהביא את הסושי לארץ בשנות ה-90, הרבה לפני שמישהו בישראל שמע על המאכל היפני המפורסם.


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***



פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה