

מפגש בעקבות ספר החומוס
מפגש בעקבות ספר החומוס
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה



תשלום מזומן


מספר הזמנה:
מספר הזמנה:

שיחה משולשת בין השף והמסעדן אריאל רוזנטל (״הקוסם״), העורכת הקולינרית אורלי פלאי ברונשטיין ודויד קישקה, יו״ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.
השלושה ישוחחו על המסע בעקבות גרגר החומוס, שהתחיל בחלום של אריאל רוזנטל: לתת לחומוס את הכבוד המגיע לו ולגרום לכל העולם להתאהב בגרגרים, שעומדים בבסיס העשייה היומיומית שלו.
רוזנטל הוא בעל מסעדת ״הקוסם״ בתל אביב, כבר למעלה מעשרים שנה, ובכל מנה שהוא מכין ומגיש יש גרגרי חומוס, מזינים וטעימים. אריאל נחשב למופת ודוגמה למסעדנות ברמה הגבוהה ביותר שיש בישראל.
אורלי פלאי ברונשטיין חתומה על שורה ארוכה של רבי מכר (ששת, המטבח הבריא, על השולחן אקספרס) וערכה ספרים רבים של אהרוני, לייזה פאנלים, קרן אגם ורבים נוספים.
דוד קישקה מרצה, יוצר תוכן ויזם קולינרי, יו״ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרי.
ספר החומוס יצא לאור בהוצאה עצמית באנגלית, לפני 5 שנים. הוא זכה לסיקור נרחב ברחבי העולם ובפרסים חשובים. ביניהם פרס הספר הטוב ביותר בתחרות ה״גורמנד״, האוסקר של ספרי הבישול. בהמשך הוצג ביום השלום הבינלאומי בארגון האו״ם וזכה לתרגום לגרמנית.אריאל ואורלי יספרו על אודות המסע שלהם בעקבות גרגר הזהב: התחקיר שעשו לקראת הספר, הפגישה עם אנשי החומוס, אנשי האקדמיה, האמנות והצלמים, תהליך קבלת ההחלטות והקושי להשיג החומרים (צילומים, סיפורים ומתכונים) מאנשים ברחבי המזרח התיכון, בדגש על: ביירות, דמשק ועזה.
שיחה משולשת בין השף והמסעדן אריאל רוזנטל (״הקוסם״), העורכת הקולינרית אורלי פלאי ברונשטיין ודויד קישקה, יו״ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.
השלושה ישוחחו על המסע בעקבות גרגר החומוס, שהתחיל בחלום של אריאל רוזנטל: לתת לחומוס את הכבוד המגיע לו ולגרום לכל העולם להתאהב בגרגרים, שעומדים בבסיס העשייה היומיומית שלו.
רוזנטל הוא בעל מסעדת ״הקוסם״ בתל אביב, כבר למעלה מעשרים שנה, ובכל מנה שהוא מכין ומגיש יש גרגרי חומוס, מזינים וטעימים. אריאל נחשב למופת ודוגמה למסעדנות ברמה הגבוהה ביותר שיש בישראל.
אורלי פלאי ברונשטיין חתומה על שורה ארוכה של רבי מכר (ששת, המטבח הבריא, על השולחן אקספרס) וערכה ספרים רבים של אהרוני, לייזה פאנלים, קרן אגם ורבים נוספים.
דוד קישקה מרצה, יוצר תוכן ויזם קולינרי, יו״ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרי.
ספר החומוס יצא לאור בהוצאה עצמית באנגלית, לפני 5 שנים. הוא זכה לסיקור נרחב ברחבי העולם ובפרסים חשובים. ביניהם פרס הספר הטוב ביותר בתחרות ה״גורמנד״, האוסקר של ספרי הבישול. בהמשך הוצג ביום השלום הבינלאומי בארגון האו״ם וזכה לתרגום לגרמנית.אריאל ואורלי יספרו על אודות המסע שלהם בעקבות גרגר הזהב: התחקיר שעשו לקראת הספר, הפגישה עם אנשי החומוס, אנשי האקדמיה, האמנות והצלמים, תהליך קבלת ההחלטות והקושי להשיג החומרים (צילומים, סיפורים ומתכונים) מאנשים ברחבי המזרח התיכון, בדגש על: ביירות, דמשק ועזה.
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס