שף יריב איתני מארח את השף אוהד לוי והשף מיכאל איוניר בטברנה מדברית

התחלה: 19:30 14.03.2024
מיקום:משק איתני, צופר

שף יריב איתני מארח את השף אוהד לוי והשף מיכאל איוניר בטברנה מדברית

התחלה: 19:30 14.03.2024
מיקום:משק איתני, צופר
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

כולנו צריכים רגע של הפוגה,
לנסות להתנתק ולהרגיש שאנחנו מבלים על חופיה של יוון.

אירוח חם ולבבי הוא נדבך מרכזי בכל טברנה יוונית,
והאהבה לכל מה שקשור באוכל ואירוח זורמת כדם בעורקים של השפים יריב, אוהד ומיכאל




השף יריב איתני (שצמח והתחנך במסעדות המובילות בארץ ובחו"ל. עם ניסיון של למעלה מ-20 שנה, חי בערבה, בשנים האחרונות (מעל עשור) מתמחה בתחום העישון והבשר. בעלים של המעדניה, כביש 90 בצוקים)


מארח את-


שף אוהד לוי (שסלל לעצמו את הדרך במסעדות הכי טובות בישראל, ביניהן "כתית", "סושיאל קלאב" עד שבחר לפני מספר שנים להעתיק את מגוריו לערבה ופתח באילת את מסעדת "מאמו")


והשף מיכאל מיכאל איוניר (שעבד במסעדות מובילות בתל אביב- "יפו תל אביב", "פאסטל". התמחה באירופה במסעדות מישלן ולפני שנה וחצי החליט להגשים חלום ועבר לגור בערבה.)


לטברנה יוונית מדברית - דגים, בשר, אוזו, מוזיקה יונית וחומרי הגלם המקומיים מהערבה.



בערב יוגשו שלל מנות קטנות ומפתיעות בסגנון מזנון חופשי.


כרטיס הכניסה כולל את הארוחה ושוט אוזו ראשון



במקום יפעל בר שיציע מגוון משקאות בתוספת תשלום


** האירוע מתאים גם לצמחונים/ טבעוניים


דמי ביטול-


עד 3 ימי עסקים ללא דמי ביטול


ביטול של 48 שעות לפני מועד האירוע –יחויב ב- 25% מכלל העסקה


ביטול של 24 שעות לפני מועד האירוע- יחויב ב-50% מכלל העסקה



לבירורים ופרטים נוספים-


farmtotablearava@gmail.com


052-4260798



פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בערבה בעמ

כולנו צריכים רגע של הפוגה,
לנסות להתנתק ולהרגיש שאנחנו מבלים על חופיה של יוון.

אירוח חם ולבבי הוא נדבך מרכזי בכל טברנה יוונית,
והאהבה לכל מה שקשור באוכל ואירוח זורמת כדם בעורקים של השפים יריב, אוהד ומיכאל




השף יריב איתני (שצמח והתחנך במסעדות המובילות בארץ ובחו"ל. עם ניסיון של למעלה מ-20 שנה, חי בערבה, בשנים האחרונות (מעל עשור) מתמחה בתחום העישון והבשר. בעלים של המעדניה, כביש 90 בצוקים)


מארח את-


שף אוהד לוי (שסלל לעצמו את הדרך במסעדות הכי טובות בישראל, ביניהן "כתית", "סושיאל קלאב" עד שבחר לפני מספר שנים להעתיק את מגוריו לערבה ופתח באילת את מסעדת "מאמו")


והשף מיכאל מיכאל איוניר (שעבד במסעדות מובילות בתל אביב- "יפו תל אביב", "פאסטל". התמחה באירופה במסעדות מישלן ולפני שנה וחצי החליט להגשים חלום ועבר לגור בערבה.)


לטברנה יוונית מדברית - דגים, בשר, אוזו, מוזיקה יונית וחומרי הגלם המקומיים מהערבה.



בערב יוגשו שלל מנות קטנות ומפתיעות בסגנון מזנון חופשי.


כרטיס הכניסה כולל את הארוחה ושוט אוזו ראשון



במקום יפעל בר שיציע מגוון משקאות בתוספת תשלום


** האירוע מתאים גם לצמחונים/ טבעוניים


דמי ביטול-


עד 3 ימי עסקים ללא דמי ביטול


ביטול של 48 שעות לפני מועד האירוע –יחויב ב- 25% מכלל העסקה


ביטול של 24 שעות לפני מועד האירוע- יחויב ב-50% מכלל העסקה



לבירורים ופרטים נוספים-


farmtotablearava@gmail.com


052-4260798



פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בערבה בעמ