הרצאה בזום "שיטות הכנה – השימוש הקליני"
הרצאה בזום "שיטות הכנה – השימוש הקליני"
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה
תשלום מזומן
שים לב! טרם חויבת על עסקה זו, כרטיס האשראי שלך יחויב והכרטיסים ישלחו במייל נפרד במידה והמוכר יאשר את הזמנתך
שים לב! טרם חויבת על עסקה זו, כרטיס האשראי שלך יחויב והכרטיסים ישלחו במייל נפרד במידה והמוכר יאשר את הזמנתך
בית המקרחת טריפוליום שמח להזמינכם להרצאה ייחודית בנושא שיטות ההכנה של צמחי המרפא.
כבית מרקחת לצמחי מרפא, אנו עסוקים להנגיש לכם המטפלים את עולם הצמחים .
חלק מרכזי בטיפול בצמחי מרפא הוא המדיום ושיטת ההכנה אשר משפיעים על פעילות הפורמולה, על מיצוי החומרים בצמח ולבסוף על הצלחת הטיפול שלכם.
בהרצאה נעסוק בשלושה סוגי הכנה הקשורים לרפואה הסינית:
צמח טחון - San
בישול – Tang
בישול ומיצוי אלכוהולי – Tincture Tang
ניתן הסבר על צורת ההכנה, מה היתרונות והחסרונות של כל צורת הכנה ולאילו מצבים קליניים יתאימו.
תאריך ההרצאה: 10.1
שעה: 20:00
המרצה:
עדיאל אדר
אחראי התחום הסיני בבית המרקחת טריפוליום
בית המקרחת טריפוליום שמח להזמינכם להרצאה ייחודית בנושא שיטות ההכנה של צמחי המרפא.
כבית מרקחת לצמחי מרפא, אנו עסוקים להנגיש לכם המטפלים את עולם הצמחים .
חלק מרכזי בטיפול בצמחי מרפא הוא המדיום ושיטת ההכנה אשר משפיעים על פעילות הפורמולה, על מיצוי החומרים בצמח ולבסוף על הצלחת הטיפול שלכם.
בהרצאה נעסוק בשלושה סוגי הכנה הקשורים לרפואה הסינית:
צמח טחון - San
בישול – Tang
בישול ומיצוי אלכוהולי – Tincture Tang
ניתן הסבר על צורת ההכנה, מה היתרונות והחסרונות של כל צורת הכנה ולאילו מצבים קליניים יתאימו.
תאריך ההרצאה: 10.1
שעה: 20:00
המרצה:
עדיאל אדר
אחראי התחום הסיני בבית המרקחת טריפוליום
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס