הרצאה בזום "שיטות הכנה – השימוש הקליני"

מיקום: יועבר בזום

הרצאה בזום "שיטות הכנה – השימוש הקליני"

מיקום: יועבר בזום
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

בית המקרחת טריפוליום שמח להזמינכם להרצאה ייחודית בנושא שיטות ההכנה של צמחי המרפא.

כבית מרקחת לצמחי מרפא, אנו עסוקים להנגיש לכם המטפלים את עולם הצמחים .

חלק מרכזי בטיפול בצמחי מרפא הוא המדיום ושיטת ההכנה אשר משפיעים על פעילות הפורמולה, על מיצוי החומרים בצמח ולבסוף על הצלחת הטיפול שלכם.

בהרצאה נעסוק בשלושה סוגי הכנה הקשורים לרפואה הסינית:

צמח טחון - San

בישול – Tang

בישול ומיצוי אלכוהולי – Tincture Tang

ניתן הסבר על צורת ההכנה, מה היתרונות והחסרונות של כל צורת הכנה ולאילו מצבים קליניים יתאימו.

תאריך ההרצאה: 10.1
שעה: 20:00

המרצה:

עדיאל אדר

אחראי התחום הסיני בבית המרקחת טריפוליום


פרטי המוכר: איגוד הרפואה הסינית בישראל

בית המקרחת טריפוליום שמח להזמינכם להרצאה ייחודית בנושא שיטות ההכנה של צמחי המרפא.

כבית מרקחת לצמחי מרפא, אנו עסוקים להנגיש לכם המטפלים את עולם הצמחים .

חלק מרכזי בטיפול בצמחי מרפא הוא המדיום ושיטת ההכנה אשר משפיעים על פעילות הפורמולה, על מיצוי החומרים בצמח ולבסוף על הצלחת הטיפול שלכם.

בהרצאה נעסוק בשלושה סוגי הכנה הקשורים לרפואה הסינית:

צמח טחון - San

בישול – Tang

בישול ומיצוי אלכוהולי – Tincture Tang

ניתן הסבר על צורת ההכנה, מה היתרונות והחסרונות של כל צורת הכנה ולאילו מצבים קליניים יתאימו.

תאריך ההרצאה: 10.1
שעה: 20:00

המרצה:

עדיאל אדר

אחראי התחום הסיני בבית המרקחת טריפוליום


פרטי המוכר: איגוד הרפואה הסינית בישראל