מדברים בשר וכל מה שליד דרך מעשנה
מדברים בשר וכל מה שליד דרך מעשנה
סיום:23:30 12.03.2021
השף יריב איתני מדבר בשר
הערב מתאים לזוגות ויחידים, מעל גיל 18.
עישון בשר הוא בישול נתחי בשר או דגים בסביבה עם עשן שנותן לבשר ארומה מיוחדת וניתן באמצעות טכניקות העישון להפוך נתח בשר פשוט יחסית למעדן משובח.
כבר בתקופת האבן החלו בני אדם לעשן בשרים ודגים על מנת לשמר אותם לתקופה ארוכה. והיום, חזרה כאחד הטרנדים המובילים בעולם הבישול. מכונות העישון הביתיות החלו בעיקר אצל הקרניבורים הגדולים, ולאט לאט מצאו בהם מקום גם הצמחונים ואוכלי הדגים.
בסדנא נכיר את שלבי הבישול במעשנה, הכנת מרינדות ותערובות תבלינים שמביאות איתם ארומות וטעמים מיוחדים.
תוכן הסדנא –
- היכרות עם המעשנה והדרכה על אופן השימוש בה
- הסבר קצר על סוגי עישון – חם וקר
- הכנת מרינדות ותבלינים
- הדרכה והכנת נתחים-
- בקר לעישון – אסאדו / בריסקט / שפיץ שייטל / מכסה אנטריקוט
- נתחי עוף לעישון – עוף שלם / חזה לפסטרמה
- נקניקיות מעושנות
- ירקות ושורשים
תפריט טעימות והרכבת מנות
פסטרמה הודו עם ארוגולה ובצלים מעושנים
סלט עוף חם על תערובת חסות
נקניקיות מעושנות לצד סלסה פלפלים פיקנטים
נשנושי בשרים מהמעשנה לצד צ'ימיצ'ורי
צלחת ירקות קלויים במעשנה בתיבול שמן זית ומלח גס
- רכישת כרטיסים מראש, לא ניתן לרכוש כרטיסים במקום.
הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.
לאירוע זה הכניסה לבעלי הדרכון הירוק או בדיקת קורונה שלילית מה- 48 שעות אחרונות.
לפרטים נוספים ופניות: farmtotablearava@gmail.com
או במספר: 052-4260798
השף יריב איתני מדבר בשר
הערב מתאים לזוגות ויחידים, מעל גיל 18.
עישון בשר הוא בישול נתחי בשר או דגים בסביבה עם עשן שנותן לבשר ארומה מיוחדת וניתן באמצעות טכניקות העישון להפוך נתח בשר פשוט יחסית למעדן משובח.
כבר בתקופת האבן החלו בני אדם לעשן בשרים ודגים על מנת לשמר אותם לתקופה ארוכה. והיום, חזרה כאחד הטרנדים המובילים בעולם הבישול. מכונות העישון הביתיות החלו בעיקר אצל הקרניבורים הגדולים, ולאט לאט מצאו בהם מקום גם הצמחונים ואוכלי הדגים.
בסדנא נכיר את שלבי הבישול במעשנה, הכנת מרינדות ותערובות תבלינים שמביאות איתם ארומות וטעמים מיוחדים.
תוכן הסדנא –
- היכרות עם המעשנה והדרכה על אופן השימוש בה
- הסבר קצר על סוגי עישון – חם וקר
- הכנת מרינדות ותבלינים
- הדרכה והכנת נתחים-
- בקר לעישון – אסאדו / בריסקט / שפיץ שייטל / מכסה אנטריקוט
- נתחי עוף לעישון – עוף שלם / חזה לפסטרמה
- נקניקיות מעושנות
- ירקות ושורשים
תפריט טעימות והרכבת מנות
פסטרמה הודו עם ארוגולה ובצלים מעושנים
סלט עוף חם על תערובת חסות
נקניקיות מעושנות לצד סלסה פלפלים פיקנטים
נשנושי בשרים מהמעשנה לצד צ'ימיצ'ורי
צלחת ירקות קלויים במעשנה בתיבול שמן זית ומלח גס
- רכישת כרטיסים מראש, לא ניתן לרכוש כרטיסים במקום.
הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.
לאירוע זה הכניסה לבעלי הדרכון הירוק או בדיקת קורונה שלילית מה- 48 שעות אחרונות.
לפרטים נוספים ופניות: farmtotablearava@gmail.com
או במספר: 052-4260798
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה
תשלום מזומן
מספר הזמנה:
מספר הזמנה:
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס
מידע נוסף על סוג כרטיס