EN / HE / RU

קורס בישול ואפייה - 22/7 - 26/7

התחלה:08:30 22.07.2018 סיום:13:30 26.07.2018
מיקום:עץ האגוז 13, בנימינה

קורס בישול ואפייה - 22/7 - 26/7

התחלה:08:30 22.07.2018
סיום:13:30 26.07.2018
מיקום:עץ האגוז 13, בנימינה
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

***קורס בישול ואפייה לגילאי 10-15***

לכל אותם הורים שמחפשים איך לחזק את התחביב של הילדים - אהבה לבישול ואפייה, זו הקייטנה הטובה עבורם.
בכל יום נוגעים בתחום אחר:
1. בצק פריך


2. עוגות


3. לחמים ופיצה


4. בישול ביתי


5. פטיפורים


כל יום הילדים יכינו בין 3-4 מתכונים שונים וכל התוצרת ייקחו איתם בסיום היום.


הציוד שהילדים יקבלו ישרת אותם בימי הקורס ובסיום ישרת אותם אצלכם בבית.



תאריכים:22-26/7 5 ימים, כולל ארוחת עשר וארוחת צהריים מלאה, 8:30 - 13:30, מתקיים ב-האגוז 13 בנימינה

מחיר הסדנא: 890 ש"ח + 100 ש"ח ציוד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון: 0505616778.


קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!


*פתיחת הקייטנה מותנת ברישום של 8 ילדים.


פרטי המוכר
מיקי לב

***קורס בישול ואפייה לגילאי 10-15***

לכל אותם הורים שמחפשים איך לחזק את התחביב של הילדים - אהבה לבישול ואפייה, זו הקייטנה הטובה עבורם.
בכל יום נוגעים בתחום אחר:
1. בצק פריך


2. עוגות


3. לחמים ופיצה


4. בישול ביתי


5. פטיפורים


כל יום הילדים יכינו בין 3-4 מתכונים שונים וכל התוצרת ייקחו איתם בסיום היום.


הציוד שהילדים יקבלו ישרת אותם בימי הקורס ובסיום ישרת אותם אצלכם בבית.



תאריכים:22-26/7 5 ימים, כולל ארוחת עשר וארוחת צהריים מלאה, 8:30 - 13:30, מתקיים ב-האגוז 13 בנימינה

מחיר הסדנא: 890 ש"ח + 100 ש"ח ציוד.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון: 0505616778.


קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!


*פתיחת הקייטנה מותנת ברישום של 8 ילדים.


פרטי המוכר
מיקי לב
תנאי שימוש מדיניות פרטיות מכירת כרטיסים יצירת קשר
מדיניות ביטולים וביטול הזמנה
שירות לקוחות ותמיכה טכנית: *5169
עקבו אחרינו:
כל הזכויות שמורות | EventBUZZ 2018
תנאי שימוש מדיניות פרטיות מכירת כרטיסים יצירת קשר
מדיניות ביטולים וביטול הזמנה
שירות לקוחות ותמיכה טכנית: *5169
עקבו אחרינו:
כל הזכויות שמורות | EventBUZZ 2018