סודות מעולם הקונדיטוריה - פטיפורים 29.6

התחלה: 18:00 27.06.2018 סיום:22:00 27.06.2018
מיקום:האגוז 13

סודות מעולם הקונדיטוריה - פטיפורים 29.6

התחלה: 18:00 27.06.2018
סיום:22:00 27.06.2018
מיקום:האגוז 13
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!!!
סודות מעולם הקונדיטוריה - פטיפורים, אני מזמין אתכם לסדנת פטיפורים מדליקה, נלמד מספר תחומים כגון בצק פריך, בצק רבוך, קרם פטיסייר, פנקוטה וקרמו. נלמד כיצד מכינים ועובדים בקונדיטוריות המיקצועיות עם חומרי גלם שונים, נלמד מה החשיבות בפרטים הקטנים לקבלת תוצרים מושלמים. למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם הקונדיטוריה, עבודה עם בצקים וקרמים, נכין, נרדד, נעצב, נאפה ונבשל.


לסיום נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.




מה נכין?


- פחזניות - בצק רבוך קרם כרמל.


- כוסות קרם דולסה - שטרוייזל פירות הדר, קרם דולסה, מרמלדת פירות יער.


- כוסות פנקוטה תותים - פנקוטה, קומפוט תותים.


- טארלטים - קרם פטיסייר, קרם שקדים, אגסים ביין.



איפה: בנימינה ליד הרכבת מתי:27.6 יום רביעי שעה 18:00. משך הסדנה כארבע שעות מספר מקומות מוגבל.


השתתפות בתשלום מראש בלבד.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שפורסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html




קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!





פרטי המוכר: מיקי לב

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!!!
סודות מעולם הקונדיטוריה - פטיפורים, אני מזמין אתכם לסדנת פטיפורים מדליקה, נלמד מספר תחומים כגון בצק פריך, בצק רבוך, קרם פטיסייר, פנקוטה וקרמו. נלמד כיצד מכינים ועובדים בקונדיטוריות המיקצועיות עם חומרי גלם שונים, נלמד מה החשיבות בפרטים הקטנים לקבלת תוצרים מושלמים. למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם הקונדיטוריה, עבודה עם בצקים וקרמים, נכין, נרדד, נעצב, נאפה ונבשל.


לסיום נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.




מה נכין?


- פחזניות - בצק רבוך קרם כרמל.


- כוסות קרם דולסה - שטרוייזל פירות הדר, קרם דולסה, מרמלדת פירות יער.


- כוסות פנקוטה תותים - פנקוטה, קומפוט תותים.


- טארלטים - קרם פטיסייר, קרם שקדים, אגסים ביין.



איפה: בנימינה ליד הרכבת מתי:27.6 יום רביעי שעה 18:00. משך הסדנה כארבע שעות מספר מקומות מוגבל.


השתתפות בתשלום מראש בלבד.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שפורסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html




קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!





פרטי המוכר: מיקי לב