סודות מעולם הלחם 22.6

התחלה: 08:30 22.06.2018 סיום:12:00 22.06.2018
מיקום:האגוז 13

סודות מעולם הלחם 22.6

התחלה: 08:30 22.06.2018
סיום:12:00 22.06.2018
מיקום:האגוז 13
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!!!
סודות מעולם הלחם, אני מזמין אתכם לסדנת לחמים מדליקה ומעשית, נלמד על כל עולם הלחם נתנסה בסוגי בצקים שונים, נבין כיצד עובדים שמרים, כיצד מגיעים לרמת גלוטן נכונה שנקבל לחמים איכותיים ואוורירים, כיצד מעצבים לחמים, מהם השלבים החשובים בעבודה עם לחם, איזה בצק צריך התפחה ארוכה, למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם הלחם, עבודה ועוד עבודה - נלוש, נפתח, נעצב ונתפיח מספר סוגי לחם בטכניקות עבודה שונות, הסדנא מעשית!!!!!, נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.

אני מזמין אתכם להצטרף לסדנת לחמים ופיצה באווירה אינטימית.
איפה: בבנימינה ליד תחנת הרכבת, 22.6 יום שישי שעה 8:00 - 12:00, סדנת לחמים ופיצות.

מה נכין?
- חלות
-לחמניות פרצל
- לחמניות מקמח מלא
- לחם פראנה
- פיצה מדהימה כמו באיטליה


- גבינות בטעמים

הסדנה מתקיימת באווירה ביתית ומעשירה
שמאפשרת לכל אחד לקבל זמן אישי אחד על אחד איתי.

מחיר סדנא 250 ש"ח, משך הסדנא כארבע שעות מספר מקומות מוגבל.

השתתפות בהרשמה מראש בלבד


לשריון מקום אנא הזמינו כרטיסים בעמוד הזה.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שהתפרסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html




קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!


פרטי המוכר: מיקי לב

האהבה לאוכל זו תמצית כל הסיפור!!!
סודות מעולם הלחם, אני מזמין אתכם לסדנת לחמים מדליקה ומעשית, נלמד על כל עולם הלחם נתנסה בסוגי בצקים שונים, נבין כיצד עובדים שמרים, כיצד מגיעים לרמת גלוטן נכונה שנקבל לחמים איכותיים ואוורירים, כיצד מעצבים לחמים, מהם השלבים החשובים בעבודה עם לחם, איזה בצק צריך התפחה ארוכה, למה ועוד הרבה שאלות וידע...


כיצד הסדנא מתנהלת? הכרות עם המשתתפים, כיבוד קל של מאפים מפנקים שאכין עבורכם, הרצאה קצרה על יסודות עולם הלחם, עבודה ועוד עבודה - נלוש, נפתח, נעצב ונתפיח מספר סוגי לחם בטכניקות עבודה שונות, הסדנא מעשית!!!!!, נערוך שולחן ונטעם מכל מה שהכנו וכמובן תיקחו הביתה את כל התוצרים שהכנו.


כמה משתתפים בסדנא? כדי לייצר אווירה אינטימית בה אוכל להקדיש זמן לכל משתתף, מספר המשתתפים לא יעלה על 10.

אני מזמין אתכם להצטרף לסדנת לחמים ופיצה באווירה אינטימית.
איפה: בבנימינה ליד תחנת הרכבת, 22.6 יום שישי שעה 8:00 - 12:00, סדנת לחמים ופיצות.

מה נכין?
- חלות
-לחמניות פרצל
- לחמניות מקמח מלא
- לחם פראנה
- פיצה מדהימה כמו באיטליה


- גבינות בטעמים

הסדנה מתקיימת באווירה ביתית ומעשירה
שמאפשרת לכל אחד לקבל זמן אישי אחד על אחד איתי.

מחיר סדנא 250 ש"ח, משך הסדנא כארבע שעות מספר מקומות מוגבל.

השתתפות בהרשמה מראש בלבד


לשריון מקום אנא הזמינו כרטיסים בעמוד הזה.


לפרטים נוספים וביקורות ניתן להיכנס לאתר ולדף הפייסבוק:


www.mikilev.com


https://www.facebook.com/mikilevpatisserie/


כתבה שהתפרסמה בYNET:


https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5126270,00.html




קצת עליי:


מיקי לב שף קונדיטור בן 42, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.


הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה. בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מיקצועים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.


כל יום הייתה חוויה עבורי לראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.


כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז' בפטיסיירי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.


הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.


לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המיקצועים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.


אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.


שמי מיקי לב, אני חיי ונושם קולינריה!!!


פרטי המוכר: מיקי לב