כרם, יין ושינויי אקלים

התחלה: 09:00 20.06.2019
מיקום:אודיטוריום- מכללת אוהלו, קצרין

כרם, יין ושינויי אקלים

התחלה: 09:00 20.06.2019
מיקום:אודיטוריום- מכללת אוהלו, קצרין
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

מכללת אוהלו גאה לארח את כנס היין הישראלי העשירי המתקיים במסגרת אירועי פסטיבל בשביל היין


הכנס, בנושא כרם, יין ושינויי אקלים מתמקד השנה בהשפעה של שינויי האקלים הנרחבים על כורמות, ייצור יין ואיכותו ועל יכולת הכורמים והייננים להתמודד ולהשפיע על איכות היין הסופית.


אורח הכבוד של הכנס הינו פרופסור גרגורי ג'ונס מלינפילד, אורגון, מומחה עולמי בתחום.


תאריך: 20/06/2019 , בין השעות: 09:00-17:00


מיקום:אודיטוריום, מכללת אוהלו (קצרין)


עלות כרטיס: 80 ש"ח (כולל ארוחת צהריים + קפה וכיבוד קל לאורך כל היום).





סדר יום:


09:30 – התאספות וקבלת פנים. קפה ומאפים.


10:00-10:15 – פתיחה ודברי ברכה.


10:15-11:00 – Professor Aaron Fait, Institute for Agriculture and Biotechnology of Drylands,


the Blaustein Institute for Desert Research, Sede Boqer Campus, Ben Gurion University of the Negev.


"Negev viticulture as a model to assess climate change scenarios on wine industry"


11:00-12:00 - Professor Gregory V. Jones, Director of Evenstad center for wine education, Linfield College, Oregon


"The State of the Climate"


12:00-13:00 – הפסקת צהרים. ארוחת צהריים בקמפוס המכללה.



13:00-14:00 - Professor Gregory V. Jones.


"Climate, Grapes, and Wine: Structure, Suitability, and Sustainability in a Changing Climate"


14:00-15:00 - Dr. Keith Ulrich & Florian Reinert, Fair & Green.


"Wine industry environmental footprint, the sustainability system Fair’n Green and the Save Climate Initiative


15:00-16:00 – פאנל מקצועי:


"מגמות בתעשיית היין הישראלית בצל ההתחממות והקצנת אירועי מזג האוויר"



16:00 – דברי סיכום.



פרטי המוכר: לימודי חוץ, אוהלו

מכללת אוהלו גאה לארח את כנס היין הישראלי העשירי המתקיים במסגרת אירועי פסטיבל בשביל היין


הכנס, בנושא כרם, יין ושינויי אקלים מתמקד השנה בהשפעה של שינויי האקלים הנרחבים על כורמות, ייצור יין ואיכותו ועל יכולת הכורמים והייננים להתמודד ולהשפיע על איכות היין הסופית.


אורח הכבוד של הכנס הינו פרופסור גרגורי ג'ונס מלינפילד, אורגון, מומחה עולמי בתחום.


תאריך: 20/06/2019 , בין השעות: 09:00-17:00


מיקום:אודיטוריום, מכללת אוהלו (קצרין)


עלות כרטיס: 80 ש"ח (כולל ארוחת צהריים + קפה וכיבוד קל לאורך כל היום).





סדר יום:


09:30 – התאספות וקבלת פנים. קפה ומאפים.


10:00-10:15 – פתיחה ודברי ברכה.


10:15-11:00 – Professor Aaron Fait, Institute for Agriculture and Biotechnology of Drylands,


the Blaustein Institute for Desert Research, Sede Boqer Campus, Ben Gurion University of the Negev.


"Negev viticulture as a model to assess climate change scenarios on wine industry"


11:00-12:00 - Professor Gregory V. Jones, Director of Evenstad center for wine education, Linfield College, Oregon


"The State of the Climate"


12:00-13:00 – הפסקת צהרים. ארוחת צהריים בקמפוס המכללה.



13:00-14:00 - Professor Gregory V. Jones.


"Climate, Grapes, and Wine: Structure, Suitability, and Sustainability in a Changing Climate"


14:00-15:00 - Dr. Keith Ulrich & Florian Reinert, Fair & Green.


"Wine industry environmental footprint, the sustainability system Fair’n Green and the Save Climate Initiative


15:00-16:00 – פאנל מקצועי:


"מגמות בתעשיית היין הישראלית בצל ההתחממות והקצנת אירועי מזג האוויר"



16:00 – דברי סיכום.



פרטי המוכר: לימודי חוץ, אוהלו