סיור קולינרי בערבה

התחלה: 10:00 15.03.2024 סיום:12:30 15.03.2024
מיקום: פארן

סיור קולינרי בערבה

התחלה: 10:00 15.03.2024
סיום:12:30 15.03.2024
מיקום: פארן
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

סיור קולינרי ראשון מסוגו בערבה.
נצא למסע טעים ומרתק בין חממות ובשלנים מקומיים , בין מקומות ואנשים המקדמים את התרבות הקולינרית של האזור, דרך החקלאות והאוכל.
הסיור בהנחיית איש הקולינריה דוד קישקה ומורה הדרך המקומי ארז אקשוטי




הסיור יעבור בנקודות:


בפארן - בתוך חממה חקלאית נפגוש את השף ינון בארי שנולד וגדל בפארן ובעל עסק בוטיק לארוחות שף מבוססות על גידולי המשפחה הטריים.


בצוקים- נפגוש את אוהד, הבעלים של מבשלת הבירה המקומית, את יריב השף והמייסד של "מעדניית כביש 90", נבקר את אור מומחה קפה ובעל בית הקלייה "אסקולה", ואת שגיא בעל "פיצה ארטיזנל".


בצופר- נפגוש את מוטי ורונית זוג אגרונומים שהקימו בארבע ידיים את "גן ירק" ונסיים במפגש עם יהודה פרידמן שהקים ומנהל את יקב "מואה".




הנחיות כלליות


הסיור מתאים מגיל 16 ומעלה


נקודת מפגש בשער הכניסה למושב פארן. נסיים את הסיור במושב צופר


הנסיעה מתחנה לתחנה ברכבים פרטיים


יתכנו שינויים בנקודות הסיור / בטעימות שיוגשו.


במהלך הסיור ניתן לרכוש עצמאית מוצרים הנמכרים בכל אחת מהתחנות.


אורך הסיור כולל נסיעות כשעתיים וחצי




דמי ביטול-


עד 3 ימי עסקים ללא דמי ביטול


ביטול של 48 שעות לפני מועד האירוע –יחויב ב- 25% מכלל העסקה


ביטול של 24 שעות לפני מועד האירוע- יחויב ב-50% מכלל העסקה



לבירורים ופרטים נוספים-


farmtotablearava@gmail.com


052-4260798





פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בערבה בעמ

סיור קולינרי ראשון מסוגו בערבה.
נצא למסע טעים ומרתק בין חממות ובשלנים מקומיים , בין מקומות ואנשים המקדמים את התרבות הקולינרית של האזור, דרך החקלאות והאוכל.
הסיור בהנחיית איש הקולינריה דוד קישקה ומורה הדרך המקומי ארז אקשוטי




הסיור יעבור בנקודות:


בפארן - בתוך חממה חקלאית נפגוש את השף ינון בארי שנולד וגדל בפארן ובעל עסק בוטיק לארוחות שף מבוססות על גידולי המשפחה הטריים.


בצוקים- נפגוש את אוהד, הבעלים של מבשלת הבירה המקומית, את יריב השף והמייסד של "מעדניית כביש 90", נבקר את אור מומחה קפה ובעל בית הקלייה "אסקולה", ואת שגיא בעל "פיצה ארטיזנל".


בצופר- נפגוש את מוטי ורונית זוג אגרונומים שהקימו בארבע ידיים את "גן ירק" ונסיים במפגש עם יהודה פרידמן שהקים ומנהל את יקב "מואה".




הנחיות כלליות


הסיור מתאים מגיל 16 ומעלה


נקודת מפגש בשער הכניסה למושב פארן. נסיים את הסיור במושב צופר


הנסיעה מתחנה לתחנה ברכבים פרטיים


יתכנו שינויים בנקודות הסיור / בטעימות שיוגשו.


במהלך הסיור ניתן לרכוש עצמאית מוצרים הנמכרים בכל אחת מהתחנות.


אורך הסיור כולל נסיעות כשעתיים וחצי




דמי ביטול-


עד 3 ימי עסקים ללא דמי ביטול


ביטול של 48 שעות לפני מועד האירוע –יחויב ב- 25% מכלל העסקה


ביטול של 24 שעות לפני מועד האירוע- יחויב ב-50% מכלל העסקה



לבירורים ופרטים נוספים-


farmtotablearava@gmail.com


052-4260798





פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בערבה בעמ