סדנת כיסונים: גְ'יָאודְזְה Jiaozi | פסטיבל סין

התחלה: 11:00 04.01.2020 סיום:20:30 04.01.2020
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב

סדנת כיסונים: גְ'יָאודְזְה Jiaozi | פסטיבל סין

התחלה: 11:00 04.01.2020
סיום:20:30 04.01.2020
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

רוצים ללמוד להכין את הכופתאות הכי מפורסמות בעולם? סדנת כיסונים סיניים גְ'יָאודְזְה Jiaozi של האחת והיחידה: יפעת תבואה (פיפי'ז).


הג'יאודזה הם כיסוני בצק דקים ממולאים, אחד המאכלים המסורתיים במטבח הסיני. הם מסמלים את הלכידות המשפחתית כאשר כל בני המשפחה יושבים ואוכלים אותם יחד, ומוגשים לאורחים כדי להביע כבוד וחום כלפי האורח. בעבר הכיסונים האלה היו נאכלים בעיקר בחגים ומועדים, ובמיוחד בערב ראש השנה הסיני.


להכנת הכיסון קיימים דגשים רבים: הכנת המלית, אופן הסגירה של הכיסון וצורת האכילה שלו. לכבוד ראש השנה הסיני, השפית של פיפיז' יפעת תבואה מזמינה אתכם לסדנה שעושה כבוד לכיסון! החל משלב הכנת הבצק ועד הכנת המילוי והקיפול, אז תתכוננו לתירגול.



מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם יפעת והמטבח הסיני המסורתי


· הכנה של הבצק, הכנת המילוי:


1. סינטה חזיר קצוצה עם בצל ירוק, רוטב דגים ועוד כמה סודות קטנים


2. פיטריות ומיסו


· טכניקות של קיפול, בישול וטיגון בתחתית


· הכנת רוטב


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הכיסונים שהכין במו ידיו!



על השפית


יפעת תבואה היא השפית והבעלים של המסעדה האסייתית פיפי'ז בתל אביב ואחת הזוכות הבולטות של מדריך המסעדות גו-מיו הבינלאומי לשנת 2018. תבואה למדה אמנות בבצלאל ועבדה שנים במסעדות כמו מחניודה, רפאל והאנוי, אך את השראתה הגדולה ביותר קיבלה במהלך מסעותיה ברחבי המזרח – שם למדה, ספגה והביאה טעימה מזוקקת לכאן. התפריטים המתחלפים שלה מציעים מנות שעושות הרבה כבוד למטבחים האסייתים עם טאץ' אישי ויצירתי. בנוסף, מזמינה יפעת את הקהל המיוחד שלה ללמוד, להתנסות ולקחת משהו למטבח הביתי. ואתם יותר ממוזמנים להצטרף!




פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה

רוצים ללמוד להכין את הכופתאות הכי מפורסמות בעולם? סדנת כיסונים סיניים גְ'יָאודְזְה Jiaozi של האחת והיחידה: יפעת תבואה (פיפי'ז).


הג'יאודזה הם כיסוני בצק דקים ממולאים, אחד המאכלים המסורתיים במטבח הסיני. הם מסמלים את הלכידות המשפחתית כאשר כל בני המשפחה יושבים ואוכלים אותם יחד, ומוגשים לאורחים כדי להביע כבוד וחום כלפי האורח. בעבר הכיסונים האלה היו נאכלים בעיקר בחגים ומועדים, ובמיוחד בערב ראש השנה הסיני.


להכנת הכיסון קיימים דגשים רבים: הכנת המלית, אופן הסגירה של הכיסון וצורת האכילה שלו. לכבוד ראש השנה הסיני, השפית של פיפיז' יפעת תבואה מזמינה אתכם לסדנה שעושה כבוד לכיסון! החל משלב הכנת הבצק ועד הכנת המילוי והקיפול, אז תתכוננו לתירגול.



מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם יפעת והמטבח הסיני המסורתי


· הכנה של הבצק, הכנת המילוי:


1. סינטה חזיר קצוצה עם בצל ירוק, רוטב דגים ועוד כמה סודות קטנים


2. פיטריות ומיסו


· טכניקות של קיפול, בישול וטיגון בתחתית


· הכנת רוטב


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הכיסונים שהכין במו ידיו!



על השפית


יפעת תבואה היא השפית והבעלים של המסעדה האסייתית פיפי'ז בתל אביב ואחת הזוכות הבולטות של מדריך המסעדות גו-מיו הבינלאומי לשנת 2018. תבואה למדה אמנות בבצלאל ועבדה שנים במסעדות כמו מחניודה, רפאל והאנוי, אך את השראתה הגדולה ביותר קיבלה במהלך מסעותיה ברחבי המזרח – שם למדה, ספגה והביאה טעימה מזוקקת לכאן. התפריטים המתחלפים שלה מציעים מנות שעושות הרבה כבוד למטבחים האסייתים עם טאץ' אישי ויצירתי. בנוסף, מזמינה יפעת את הקהל המיוחד שלה ללמוד, להתנסות ולקחת משהו למטבח הביתי. ואתם יותר ממוזמנים להצטרף!




פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה