סדנת קינוחים יפניים בפסטיבל יפן
סדנת קינוחים יפניים בפסטיבל יפן
סיום:17:00 24.08.2019
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה
תשלום מזומן
מספר הזמנה:
מספר הזמנה:
רוצים ללמוד להכין קינוחים יפניים מסורתיים?
***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***
השפית היפנית קיו אוקאדה מזמינה אתכם ללמוד להכין דנגו ודייפוקו! דייפוקו הוא קינוח העשוי מעוגת אורז דביקה במיוחד, הלא הוא המוצ'י, אותה ממלאים בממרח אנקו – שעועית מתוקה. דנגו – כדורי קמח אורז דביקים ומשופדים על מקל (נצלים בגריל מעושן או מבושלים במים), שמקבלים גלייז של סויה מתוקה שנותנת לו את הטעם.
מה מקבלים?
· היכרות מיוחדת עם השפית היפנית קיו אוקאדה ועם והמטבח היפני
· הכנת קינוחים יפניים מסורתיים ויוצאי דופן
· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הקינוחים שהכין בשתי ידיו + יצלם תמונות אדירות לאינסטגרם!
על השפית
קיו אוקאדה נולדה בטוקיו והגיעה לישראל בשנות העשרים לחייה במסגרת טיוליה בעולם. אוקאדה החליטה להשתקע בישראל, לגדל את ילדיה ולעבוד בתחום הקולינריה. היא עוסקת בתחום למעלה מ-20 שנה, מתוכן 15 שנה כשפית סושי ביפן ובישראל + התמחות באפייה וקונדיטוריה ביפן. את התפריטים שלה היא בונה על סמך ניסיונה ואהבתה לאוכל ולא תמיד על פי כל החוקים הנוקשים, "המטרה היא להתאים את האוכל לכל אחד ואחת ותמיד עם חומרים טבעיים".
***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***
רוצים ללמוד להכין קינוחים יפניים מסורתיים?
***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***
השפית היפנית קיו אוקאדה מזמינה אתכם ללמוד להכין דנגו ודייפוקו! דייפוקו הוא קינוח העשוי מעוגת אורז דביקה במיוחד, הלא הוא המוצ'י, אותה ממלאים בממרח אנקו – שעועית מתוקה. דנגו – כדורי קמח אורז דביקים ומשופדים על מקל (נצלים בגריל מעושן או מבושלים במים), שמקבלים גלייז של סויה מתוקה שנותנת לו את הטעם.
מה מקבלים?
· היכרות מיוחדת עם השפית היפנית קיו אוקאדה ועם והמטבח היפני
· הכנת קינוחים יפניים מסורתיים ויוצאי דופן
· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הקינוחים שהכין בשתי ידיו + יצלם תמונות אדירות לאינסטגרם!
על השפית
קיו אוקאדה נולדה בטוקיו והגיעה לישראל בשנות העשרים לחייה במסגרת טיוליה בעולם. אוקאדה החליטה להשתקע בישראל, לגדל את ילדיה ולעבוד בתחום הקולינריה. היא עוסקת בתחום למעלה מ-20 שנה, מתוכן 15 שנה כשפית סושי ביפן ובישראל + התמחות באפייה וקונדיטוריה ביפן. את התפריטים שלה היא בונה על סמך ניסיונה ואהבתה לאוכל ולא תמיד על פי כל החוקים הנוקשים, "המטרה היא להתאים את האוכל לכל אחד ואחת ותמיד עם חומרים טבעיים".
***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס
מידע נוסף על סוג כרטיס