סדנת גיוזה בפסטיבל יפן

התחלה: 09:30 24.08.2019 סיום:17:00 24.08.2019
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב

סדנת גיוזה בפסטיבל יפן

התחלה: 09:30 24.08.2019
סיום:17:00 24.08.2019
מיקום:בית ציוני אמריקה | אבן גבירול 26 פינת דניאל פריש 1 תל אביב
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה

רוצים ללמוד להכין את הכופתאות הכי מפורסמות בעולם?


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***


גיוזה היא אחד המאכלים הכי אייקוניים ומוכרים מהמטבח היפני. כופתאות ממולאות בד"כ בחזיר או עוף וירקות, ומטוגנות במחבת. מי שאכל אותן יודע שמדובר במעדן יוצא דופן. שילוב של מרקמים רכים וקריספיים ושילוב מאוזן של טעמים כמו שרק יפנים יודעים.


מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם יוקה והמטבח היפני


· הכנה של הכיסונים הכי טעימים בעולם כולל הבצק, המילוי, טכניקות קיפול הכופתאות, טיגון, רוטב ואופן הגשה


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הכיסונים שהכין בשתי ידיו!



על השפית


יוקה מתגוררת 6 שנים בישראל וספגה את האהבה לאוכל מהבית. הגעגועים למטבח היפני המאוזן וההרמוני הובילו אותה לפתוח את "Yuka's Kitchen". בהתחלה היא אירחה חברים ובני משפחה עם מנות כמו ראמן, אודון וגיוזה ובהמשך פתחה את דלתה לציבור הרחב לאור דרישות הקהל. "אני אוהבת לראות אנשים שנהנים מאוכל, זה ממלא אותי בשמחה. לתפיסתי אוכל הוא הרמוניה, לכן כולם מתחברים לאוכל ודרך אוכל".


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***



פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה

רוצים ללמוד להכין את הכופתאות הכי מפורסמות בעולם?


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל [אין צורך לרכוש כרטיס נוסף לפסטיבל]***


גיוזה היא אחד המאכלים הכי אייקוניים ומוכרים מהמטבח היפני. כופתאות ממולאות בד"כ בחזיר או עוף וירקות, ומטוגנות במחבת. מי שאכל אותן יודע שמדובר במעדן יוצא דופן. שילוב של מרקמים רכים וקריספיים ושילוב מאוזן של טעמים כמו שרק יפנים יודעים.


מה מקבלים?


· היכרות מיוחדת עם יוקה והמטבח היפני


· הכנה של הכיסונים הכי טעימים בעולם כולל הבצק, המילוי, טכניקות קיפול הכופתאות, טיגון, רוטב ואופן הגשה


· מי שעבד בשבת – יאכל בשבת את הכיסונים שהכין בשתי ידיו!



על השפית


יוקה מתגוררת 6 שנים בישראל וספגה את האהבה לאוכל מהבית. הגעגועים למטבח היפני המאוזן וההרמוני הובילו אותה לפתוח את "Yuka's Kitchen". בהתחלה היא אירחה חברים ובני משפחה עם מנות כמו ראמן, אודון וגיוזה ובהמשך פתחה את דלתה לציבור הרחב לאור דרישות הקהל. "אני אוהבת לראות אנשים שנהנים מאוכל, זה ממלא אותי בשמחה. לתפיסתי אוכל הוא הרמוניה, לכן כולם מתחברים לאוכל ודרך אוכל".


***הכרטיס לסדנה כולל גם את העלות של הכניסה לפסטיבל***



פרטי המוכר: בית ציוני אמריקה