סדנת שף ביקב מדבר עם גיא פיסטרוב

התחלה: 19:00 16.07.2021 סיום:20:30 31.07.2021
מיקום:יקב מדבר - סדן ערד

סדנת שף ביקב מדבר עם גיא פיסטרוב

התחלה: 19:00 16.07.2021
סיום:20:30 31.07.2021
מיקום:יקב מדבר - סדן ערד
המכירה באירוע הסתיימה
המכירה באירוע הסתיימה

אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה


ארוחה שהיא חוויה מתגלגלת של אוכל, יין, שיחה ומדבר.
בתוך חלל באווירה מדברית יוגשו לכם מעדנים נפלאים על טהרת הקולינריה המדברית. השף גיא פיסטרוב מפיק שמנים מיוחדים מצמחי המדבר, מרכיב מנות יוצאות דופן על טהרת החומרים המקומיים והתוצאה היא ארוחה ייחודית, עם טעמים חדשים ומפתיעים שמלווה כמובן ביין מקומי מצוין, שיותאם לכל מנה.


את המשתה ילווה השף גיא פיסטרוב שחי ונושם את המדבר ומבשל בהשראתו. זוהי לא רק ארוחה, זו חגיגה של אהבת אוכל, יין וחברה טובה.



התפריט:


לחם וממרחים. קורסטיני.
כף תירס מעושן.
שוט של סאלמורחו עם ערמונים קצוצים.
סביצ'ה דג ים עם שזיף טרי,כוסברה וארטישוק ירושלמי צלוי ומוגש בחסה אייסברג.
סלמון כבוש באזוב וצלוי בעלה סלק.
נתח צלעות בקר בצלייה בגריל ובתנור לצד צ'ימיצ'ורי ביתי.
תפוחי אדמה אפוים בשמן זית. שעועית ירוקה מוקפצת.
סלט חסות ותפוזים, סלט קינואה ועשבי תיבול, סלט כרוב באיולי וואסבי.


קינוח:
קוביות של פירות.
קוביות של קינוח נמסיס שוקולד מריר, מרנג שרוף.
מלאבי קוקוס עם סירופ היבסקוס ופיסטוקים קצוצים.
מים ולימונדה על השולחן. שתייה קלה נוספת בבר.

משך הארוחה כשעתיים וחצי
אנו שומרים את הזכות לשנות ולהחליף מנות לפי מצב השוק וחומרי הגלם.




פרטי המוכר: השומר החדש


ארוחה שהיא חוויה מתגלגלת של אוכל, יין, שיחה ומדבר.
בתוך חלל באווירה מדברית יוגשו לכם מעדנים נפלאים על טהרת הקולינריה המדברית. השף גיא פיסטרוב מפיק שמנים מיוחדים מצמחי המדבר, מרכיב מנות יוצאות דופן על טהרת החומרים המקומיים והתוצאה היא ארוחה ייחודית, עם טעמים חדשים ומפתיעים שמלווה כמובן ביין מקומי מצוין, שיותאם לכל מנה.


את המשתה ילווה השף גיא פיסטרוב שחי ונושם את המדבר ומבשל בהשראתו. זוהי לא רק ארוחה, זו חגיגה של אהבת אוכל, יין וחברה טובה.



התפריט:


לחם וממרחים. קורסטיני.
כף תירס מעושן.
שוט של סאלמורחו עם ערמונים קצוצים.
סביצ'ה דג ים עם שזיף טרי,כוסברה וארטישוק ירושלמי צלוי ומוגש בחסה אייסברג.
סלמון כבוש באזוב וצלוי בעלה סלק.
נתח צלעות בקר בצלייה בגריל ובתנור לצד צ'ימיצ'ורי ביתי.
תפוחי אדמה אפוים בשמן זית. שעועית ירוקה מוקפצת.
סלט חסות ותפוזים, סלט קינואה ועשבי תיבול, סלט כרוב באיולי וואסבי.


קינוח:
קוביות של פירות.
קוביות של קינוח נמסיס שוקולד מריר, מרנג שרוף.
מלאבי קוקוס עם סירופ היבסקוס ופיסטוקים קצוצים.
מים ולימונדה על השולחן. שתייה קלה נוספת בבר.

משך הארוחה כשעתיים וחצי
אנו שומרים את הזכות לשנות ולהחליף מנות לפי מצב השוק וחומרי הגלם.




פרטי המוכר: השומר החדש