איטליה של הים
איטליה של הים
סיום:23:30 30.03.2022
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה
תשלום מזומן
מספר הזמנה:
מספר הזמנה:
חגיגה קולינרית איטליה של הים
סטודיו 207 מתרגשים לארח את שף דוד שושן לחגיגה קולינרית מרגשת נעימה וטעימה.
29-30 מרץ משעה 20:00 עד 23:30 הסטודיו יחלום באיטלקית.
כל ערב יתפנקו 26 אורחים בחוויה יחודית.
הרעיון מאחורי הארוחה:
המגף האיטלקי מוקף רצועת חוף עצומה של אלפי קילומטרים.
כל חוף וים יחודיים בדרכם וכך גם המטבחים שלהם.
אווירה אחרת, טעמים שונים ודגה אחרת שיוצרים יחד פנינה קולינרית ייחודית בכל מקום.
מזמינים אתכם לגלות איתנו את על זה בשתי ארוחות מיוחדות שתוקדשנה כולן לים האיטלקי.
בתפריט
ספינצ'ונה- מאפה סציליאני עם רוטב עגבניות ואורגנו
ניוקי פריטי
מוגשים עם: פסטו בזיליקום, פסטו עגבניות מיובשות ושקדים קלויים
ריקוטה כבשים אפויה בתנור, שמן זית, דבש ואורגנו
קרם פול יבש, חסה צלויה בתחמיץ יין לבן, צנוברים קלויים וצימוקים
פרחי קישוא ממולאים ריקוטה ואנשובי
קרוקט תפוח אדמה וסרטנים על קרם חמאה וציר סרטנים
קלמארי על קאפונטה- תבשיל עגבניות וחצילים סיציליאני
מרענן חיך: גרניטה לימון
ריזוטו ים: שרימפס, מולים וציר דגים
מוסר ים בתנור מפורק על כרוב שחור צלוי, רוטב תפוזים ושברי אגוזי לוז קלויים
קינוח
פנה קוטה, רוטב פרחי הדרים, קרם פיסטוק מלוח
יין בליני וקמפרי יפנקו אותנו כל החגיגה
קצת על השף
שף דוד שושן, מנחה סדנאות וכותב טור שבועי ב"הארץ" על קולינאריה איטלקית. חי בעשור האחרון בצפון איטליה והתוודעה למטבח העשיר והמסורתי שיש לאיטליה להציע. שף דוד שושן כל יום לומד משהו חדש ורוצה לחגוג את זה עם כולם.
חגיגה קולינרית איטליה של הים
סטודיו 207 מתרגשים לארח את שף דוד שושן לחגיגה קולינרית מרגשת נעימה וטעימה.
29-30 מרץ משעה 20:00 עד 23:30 הסטודיו יחלום באיטלקית.
כל ערב יתפנקו 26 אורחים בחוויה יחודית.
הרעיון מאחורי הארוחה:
המגף האיטלקי מוקף רצועת חוף עצומה של אלפי קילומטרים.
כל חוף וים יחודיים בדרכם וכך גם המטבחים שלהם.
אווירה אחרת, טעמים שונים ודגה אחרת שיוצרים יחד פנינה קולינרית ייחודית בכל מקום.
מזמינים אתכם לגלות איתנו את על זה בשתי ארוחות מיוחדות שתוקדשנה כולן לים האיטלקי.
בתפריט
ספינצ'ונה- מאפה סציליאני עם רוטב עגבניות ואורגנו
ניוקי פריטי
מוגשים עם: פסטו בזיליקום, פסטו עגבניות מיובשות ושקדים קלויים
ריקוטה כבשים אפויה בתנור, שמן זית, דבש ואורגנו
קרם פול יבש, חסה צלויה בתחמיץ יין לבן, צנוברים קלויים וצימוקים
פרחי קישוא ממולאים ריקוטה ואנשובי
קרוקט תפוח אדמה וסרטנים על קרם חמאה וציר סרטנים
קלמארי על קאפונטה- תבשיל עגבניות וחצילים סיציליאני
מרענן חיך: גרניטה לימון
ריזוטו ים: שרימפס, מולים וציר דגים
מוסר ים בתנור מפורק על כרוב שחור צלוי, רוטב תפוזים ושברי אגוזי לוז קלויים
קינוח
פנה קוטה, רוטב פרחי הדרים, קרם פיסטוק מלוח
יין בליני וקמפרי יפנקו אותנו כל החגיגה
קצת על השף
שף דוד שושן, מנחה סדנאות וכותב טור שבועי ב"הארץ" על קולינאריה איטלקית. חי בעשור האחרון בצפון איטליה והתוודעה למטבח העשיר והמסורתי שיש לאיטליה להציע. שף דוד שושן כל יום לומד משהו חדש ורוצה לחגוג את זה עם כולם.
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס
מידע נוסף על סוג כרטיס