דיסקו שוק - בשיתוף עם מסעדות פתוחות
דיסקו שוק - בשיתוף עם מסעדות פתוחות
סיום:16:00 16.11.2018
אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה
תשלום מזומן
מספר הזמנה:
מספר הזמנה:
מסורת ה- ‘Schnippel disco’ החלה בברלין לפני כ-6 שנים כשקבוצת צעירים החליטה לעשות מעשה -לאסוף ירקות שכנראה לא יימכרו לעולם, להכין מהם סיר מרק גדול ובזה להגשים את ייעודם של הירקות, להאכיל המוני אנשים. מזה החלה להיווצר תנועתה- ‘Disco soup’ בסניפים שונים של תנועת ׳סלואו פוד׳ ברחבי העולם - קבוצות אנשים שאוספים מהשוק את הירקות שכבר לא יימכרו ומכינים מהם סיר מרק גדול לצלילי המוזיקה.
הסניף הירושלמי של תנועת סלואו פוד מביא אליכם השנה את המסורת הזו במסגרת פסטיבל ׳מסעדות פתוחות׳ בגרסה העברית שלה - ׳הדיסקו שוק׳.
בצהרי יום שישי של תחילת החורף הירושלמי נתאסף לאחר שאספנו מוצרי מזון שפשוט היו בזמן הלא נכון, במקום הלא נכון וגם, בצורה הלא נכונה. נקצוץ את הירקות לצלילי המוזיקה ונכין מהם ארוחה לתפארת.
על המוזיקה ינצח די ג׳י חיים לרוז ועל הבישולים ינצח שף נדב מלין מקייטרינג לואיזה והמנהל של סניף ירושלים של סלואו פוד.
בשעה 11:00 נתחיל עם הבישולים ואם חשקה נפשכם גם לבשל איתנו אתם מוזמנים להצטרף אלינו מהבוקר (ההצטרפות לבישולים הינה על בסיס קרש חיתוך פנוי) .מהבישולים נמשיך לארוחה בבופה שייפתח ב-13:00 על טהרת המזון שנשאר ומשם נמשיך למסיבה בצמוד לבר של אברהם הוסטל. את האירוע ילוו מס׳ הדגמות הקשורות בשימור מזון כגון לאבנה, חמוצים, ריבות, צ׳אטני שמהתוצר הסופי תוכלו לקחת הביתה.
במחיר הכרטיס תקבלו גם כוס בירה, יין אדום או יין לבן מהבר של האברהם הוסטל. -
שימו לב שמכירת הכרטיסים היא רק באתר של מסעדות פתוחות : https://open-restaurants.co.il...
עשרת הנרשמים הראשונים שיכתבו ׳סיור׳ בעת ההרשמה ייזכו בסיור איסוף חלק מהמזון לבישול בערב לפני בשוק מחנה יהודה.
מסורת ה- ‘Schnippel disco’ החלה בברלין לפני כ-6 שנים כשקבוצת צעירים החליטה לעשות מעשה -לאסוף ירקות שכנראה לא יימכרו לעולם, להכין מהם סיר מרק גדול ובזה להגשים את ייעודם של הירקות, להאכיל המוני אנשים. מזה החלה להיווצר תנועתה- ‘Disco soup’ בסניפים שונים של תנועת ׳סלואו פוד׳ ברחבי העולם - קבוצות אנשים שאוספים מהשוק את הירקות שכבר לא יימכרו ומכינים מהם סיר מרק גדול לצלילי המוזיקה.
הסניף הירושלמי של תנועת סלואו פוד מביא אליכם השנה את המסורת הזו במסגרת פסטיבל ׳מסעדות פתוחות׳ בגרסה העברית שלה - ׳הדיסקו שוק׳.
בצהרי יום שישי של תחילת החורף הירושלמי נתאסף לאחר שאספנו מוצרי מזון שפשוט היו בזמן הלא נכון, במקום הלא נכון וגם, בצורה הלא נכונה. נקצוץ את הירקות לצלילי המוזיקה ונכין מהם ארוחה לתפארת.
על המוזיקה ינצח די ג׳י חיים לרוז ועל הבישולים ינצח שף נדב מלין מקייטרינג לואיזה והמנהל של סניף ירושלים של סלואו פוד.
בשעה 11:00 נתחיל עם הבישולים ואם חשקה נפשכם גם לבשל איתנו אתם מוזמנים להצטרף אלינו מהבוקר (ההצטרפות לבישולים הינה על בסיס קרש חיתוך פנוי) .מהבישולים נמשיך לארוחה בבופה שייפתח ב-13:00 על טהרת המזון שנשאר ומשם נמשיך למסיבה בצמוד לבר של אברהם הוסטל. את האירוע ילוו מס׳ הדגמות הקשורות בשימור מזון כגון לאבנה, חמוצים, ריבות, צ׳אטני שמהתוצר הסופי תוכלו לקחת הביתה.
במחיר הכרטיס תקבלו גם כוס בירה, יין אדום או יין לבן מהבר של האברהם הוסטל. -
שימו לב שמכירת הכרטיסים היא רק באתר של מסעדות פתוחות : https://open-restaurants.co.il...
עשרת הנרשמים הראשונים שיכתבו ׳סיור׳ בעת ההרשמה ייזכו בסיור איסוף חלק מהמזון לבישול בערב לפני בשוק מחנה יהודה.
שגיאה
שגיאה
הודעה
החלף שפה
תודה על פנייתך!
תודה על פנייתך!
מידע נוסף על סוג כרטיס