מדברים בשר וכל מה שליד דרך מעשנה

התחלה: 19:30 11.03.2021 סיום:23:30 12.03.2021
מיקום:חוות בין השיטין | מושב חצבה

מדברים בשר וכל מה שליד דרך מעשנה

התחלה: 19:30 11.03.2021
סיום:23:30 12.03.2021
מיקום:חוות בין השיטין | מושב חצבה

השף יריב איתני מדבר בשר


הערב מתאים לזוגות ויחידים, מעל גיל 18.


    עישון בשר הוא בישול נתחי בשר או דגים בסביבה עם עשן שנותן לבשר ארומה מיוחדת וניתן באמצעות טכניקות העישון להפוך נתח בשר פשוט יחסית למעדן משובח.


    כבר בתקופת האבן החלו בני אדם לעשן בשרים ודגים על מנת לשמר אותם לתקופה ארוכה. והיום, חזרה כאחד הטרנדים המובילים בעולם הבישול. מכונות העישון הביתיות החלו בעיקר אצל הקרניבורים הגדולים, ולאט לאט מצאו בהם מקום גם הצמחונים ואוכלי הדגים.


    בסדנא נכיר את שלבי הבישול במעשנה, הכנת מרינדות ותערובות תבלינים שמביאות איתם ארומות וטעמים מיוחדים.


    תוכן הסדנא –


    1. היכרות עם המעשנה והדרכה על אופן השימוש בה
    2. הסבר קצר על סוגי עישון – חם וקר
    3. הכנת מרינדות ותבלינים
    4. הדרכה והכנת נתחים-
    5. בקר לעישון – אסאדו / בריסקט / שפיץ שייטל / מכסה אנטריקוט
    6. נתחי עוף לעישון – עוף שלם / חזה לפסטרמה
    7. נקניקיות מעושנות
    8. ירקות ושורשים

    תפריט טעימות והרכבת מנות


    פסטרמה הודו עם ארוגולה ובצלים מעושנים


    סלט עוף חם על תערובת חסות


    נקניקיות מעושנות לצד סלסה פלפלים פיקנטים


    נשנושי בשרים מהמעשנה לצד צ'ימיצ'ורי


    צלחת ירקות קלויים במעשנה בתיבול שמן זית ומלח גס



    • רכישת כרטיסים מראש, לא ניתן לרכוש כרטיסים במקום.


    הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.



    לאירוע זה הכניסה לבעלי הדרכון הירוק או בדיקת קורונה שלילית מה- 48 שעות אחרונות.



    לפרטים נוספים ופניות: farmtotablearava@gmail.com


    או במספר: 052-4260798



    פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בעמ

    השף יריב איתני מדבר בשר


    הערב מתאים לזוגות ויחידים, מעל גיל 18.


      עישון בשר הוא בישול נתחי בשר או דגים בסביבה עם עשן שנותן לבשר ארומה מיוחדת וניתן באמצעות טכניקות העישון להפוך נתח בשר פשוט יחסית למעדן משובח.


      כבר בתקופת האבן החלו בני אדם לעשן בשרים ודגים על מנת לשמר אותם לתקופה ארוכה. והיום, חזרה כאחד הטרנדים המובילים בעולם הבישול. מכונות העישון הביתיות החלו בעיקר אצל הקרניבורים הגדולים, ולאט לאט מצאו בהם מקום גם הצמחונים ואוכלי הדגים.


      בסדנא נכיר את שלבי הבישול במעשנה, הכנת מרינדות ותערובות תבלינים שמביאות איתם ארומות וטעמים מיוחדים.


      תוכן הסדנא –


      1. היכרות עם המעשנה והדרכה על אופן השימוש בה
      2. הסבר קצר על סוגי עישון – חם וקר
      3. הכנת מרינדות ותבלינים
      4. הדרכה והכנת נתחים-
      5. בקר לעישון – אסאדו / בריסקט / שפיץ שייטל / מכסה אנטריקוט
      6. נתחי עוף לעישון – עוף שלם / חזה לפסטרמה
      7. נקניקיות מעושנות
      8. ירקות ושורשים

      תפריט טעימות והרכבת מנות


      פסטרמה הודו עם ארוגולה ובצלים מעושנים


      סלט עוף חם על תערובת חסות


      נקניקיות מעושנות לצד סלסה פלפלים פיקנטים


      נשנושי בשרים מהמעשנה לצד צ'ימיצ'ורי


      צלחת ירקות קלויים במעשנה בתיבול שמן זית ומלח גס



      • רכישת כרטיסים מראש, לא ניתן לרכוש כרטיסים במקום.


      הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.



      לאירוע זה הכניסה לבעלי הדרכון הירוק או בדיקת קורונה שלילית מה- 48 שעות אחרונות.



      לפרטים נוספים ופניות: farmtotablearava@gmail.com


      או במספר: 052-4260798



      פרטי המוכר: החברה לפיתוח ובניין בעמ


      המכירה באירוע הסתיימה
      המכירה באירוע הסתיימה

      אנו מתנצלים, בעקבות תקלה בחברת הסליקה לא ניתן לבצע תשלום כעת. עמכם הסליחה